Народна Библиотека
"Доситеј Новаковић"

КРЕАТИВНА РАДИОНИЦА У ОГРАНКУ БИБЛИОТЕКЕ У ЈАБУКОВЦУ

"Свезналков речник: Пословице и изреке". Кроз игру лакше смо схватили и научили значење народних пословица  и изрека.Трудили смо се да развијамо креативност, тимски и такмичарски дух, концентрацију,стрпљење и да подстакнемо боље опажање и асоцијативно повезивање.

...

Детаљније

13/05/2021

РАДНО ВРЕМЕ БИБЛИОТЕКЕ ТОКОМ ПРАЗНИКА

Због предстојећих празника Библиотека неће радити од 30. априла до 4. маја.

Први радни дан је среда, 5. мај.

Срећне празнике жели Вам колектив Народне библиотеке "Доситеј Новаковић" Неготин!

...

Детаљније

30/04/2021

УСКРШЊА РАДИОНИЦА У ОГРАНКУ БИБЛИОТЕКЕ У ЈАБУКОВЦУ

У сусрет великом хришћанском празнику, Ускрсу, у огранку Библиотеке у Јабуковцу организована је креативна радионица са ученицима четвртог разреда ОШ "Јован Јовановић Змај". Овакве радионице враћају нас нашим обичајима и нашој традицији.

...

Детаљније

30/04/2021

МИНИСТАРСТВО КУЛТУРЕ СУФИНАНСИРА ПРОЈЕКАТ БИБЛИОТЕКЕ

Министарство културе и информисања објавило је резултате конкурса за финансирање пројеката у области културног наслеђа. У области музејског наслеђа Министарство ће подржати и наш пројекат "Животни пут Мице Милетићеве", у износу од 400.000 динара.

...

Детаљније

30/04/2021

УРУЧЕЊЕ НАГРАДА ПОБЕДНИЦИМА У НАУЧНОМ КВИЗУ

У оквиру Ноћи истраживача 2020. крајем прошле године одржан је он-лајн научни квиз, а Библиотека је била партнер-координатор за Неготин. Учествовале су три групе по два ученика осмог разреда, а победници су Марко Уруковић и Милош Мицић, ученици осмог разреда ОШ "Бранко Радичевић".

...

Детаљније

30/04/2021