Народна Библиотека
"Доситеј Новаковић"

ХУМАНИТАРНА ПРОДАЈНА ИЗЛОЖБА

 Хуманитарна креативна радионица "Ускршња чаролија - исти а различити", која је трајала током априла, завршена је. Хуманитарна продајна изложба дечјих радова, насталих у креативној радионици "Ускршња чаролија - исти а различити", коју је наша Библиотека организовала у сарадњи са ОШ "12. септембар", а чији су учесници били сви ученици од првог до четвртог разреда градских и сеоских основних школа одржана је у четвртак, 25. априла у градском парку.
Креативна радионица „Ускршња чаролија – исти а различти“ реализована је као заједнички пројекат ОШ „12. септембар“ и Народне библиотеке „Доситеј Новаковић“, Координатори пројекта биле су Снежана Биговић и Маја Манић.
Пројекат је подржала Општина Неготин, а реализицају су помогли и: "Алта боје", ЈКП "Бадњево", Туристичка организација Општине Неготин.
Захваљујемо се на помоћи и сарадњи. 
Укупно је прикупљено 157.670,00 динара. Сав приход намењен је за лечење Симеоне Јокановић и уплаћен на наменски жиро ражун. На исти рачун су уплаћена и средства прикупљена на „Пајиној првоаприлској журци“, у износу од 5.730,00 динара.